Διακοπές!

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Η απάντηση του Συνήγορου και η σιωπή του Δημάρχου

Θα θυμάστε όλη την ισοτρία με την παιδική χαρά στην οδό Σικελιανού στην Αγία Παρασκευή. (Διαβάστε περισσότερα στο http://stoforos.blogspot.com/2009/06/blog-post_7437.html)
Έλαβα την Παρασκευή, την ακόλουθη επιστολή απο το "Συνήγορο του Πολίτη"
"Αγαπητέ κύριε Στοφόρο,

Ο Συνήγορος του Πολίτη έλαβε την αναφορά σας στις 17 Ιουνίου 2009, η οποία έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου 11538.
Την υπόθεση σας έχει αναλάβει η ειδική επιστήμονας κα Ι Κουβαριτάκη (τηλ. 210-7289616) η οποία θα μελετήσει με σειρά προτεραιότητας και θα σας ενημερώσει για την πορεία της έρευνας.
Σας επισημαίνουμε ότι η αναφορά σας προς το Συνήγορο του Πολίτη δεν αναστέλλει τις προθεσμίες για τυχόν προσφυγή στα αρμόδια διοικητικά όργανα ή δικαστήρια.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά εμ τον αριθμό του τηλεφώνου σας προκειμένου να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποια πιθανή πρωινή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε που απευθυνθήκατε στην Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Πολίτη".

Με εκτίμηση


Γιώργος Μοσχος
Βοηθός Συνήγορος
Για τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Πραγματικά εκτίμησα τον τρόπο αντιμετώπισης από την Ανεξάρτητη Αρχή. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, νιώθεις ότι σου φέρονται όπως ταιριάζει σε έναν πολίτη.
Δυστυχώς το ακριβώς αντίθετο θα πρέπει να πω για το Δήμο Αγίας Παρασκευής:
Βλέπετε, ακριβώς την ίδια μέρα -17 Ιουνίου- έστειλα το ίδιο ακριβώς κείμενο στο Δήμο και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 15631. Όπως μου ειπώθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους διαβιβάστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία και στο Γραφείο Δημάρχου. Από τότε η απόλυτη σιωπή.
Προφανώς και ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος είναι πολύ απασχολημένοι ώστε αν ασχολούνται με όσα λένε ή ζητούν οι πολίτες. Κι όμως από τα δικά μας χρήματα τρέφονται και ζουν (αν δεν κάνω λάθος).
Θα έπρεπε να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια να απαντήσουν. Έστω και για να πουν πως έχω άδικο σε ότι γράφω. Τη σιωπή τους όμως, μόνον ως άγνοια στοιχειωδών κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς μπορώ να την θεωρήσω.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην τους ξαναέχουμε την επόμενη τετραετία κοντά μας. Ίσως αξίζει να δοκιμάσουμε πιο ευγενείς ανθρώπους...

Όσο για το ότι χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη φασαρία για να αντικαταστήσουν τέσσερα επικίνδυνα παγκάκια σε μια παιδική χαρά, τι να πει κανείς;

5 σχόλια:

korinoskilo είπε...

να τους ξαναψηφησετε :Ρρρ

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Η εικόνα που δίνεις Κώστα είναι Ερώπη και Βαλκάνια μαζί. Το γενικό πασάλειμμα είναι η Ελλάδα

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Κώστα μου νόμιζα ότιέίχα γραφεί από παλιά αναγνώστης σου αλλά δεν το είχα κάνει. Το έκανα τώρα όμως

kostasst είπε...

korinoskilo τι να πω; Είμαστε άξιοι της τύχης μας!
Φαίδωνα καλημέρα, έγινες αναγνώστης τη σωστή στιγμή για να συμπληρωθεί μια 50αδα! Φοβάμαι πως έχουμε ένα μικρό πασάλειμμα Ευρώπης, αλλά κατά τ' άλλα μάλλον με αφρικανική χώρα μοιάζουμε!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色