Διακοπές!

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

Αυτός μου απάντησε!!!

Ενώ εδώ και πέντε μήνες περιμένω κάποια απάντηση από το Δήμο Αγίας Παρασκευής για το θέμα της παιδικής χαράς του πάρκου Ιόλα, παρά την παρέμβαση του Συνήγορου του παιδιού, κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή...
Αντίθετα, μέσα σε λίγες μέρες ήρθε η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου για το ζήτημα της οδού Σικελιανού- ενός δρόμου που έχει γίνει πλέον επικίνδυνος...

Η απάντηση
Αγαπητέ κύριε Στοφόρο,
Το αίτημά σας το εξετάζουμε στο πλαίσιο της κυκλοφοριακής μελέτης που εκπονεί ο Δήμος. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ


Θυμίζω το κείμενο διαμαρτυρίας:

Διαμαρτυρία 118 κατοίκων της Αγίας Παρασκευής για δρόμο- καρμανιόλα

Εμείς οι κάτοικοι της οδού Σικελιανού, στον Παράδεισο Αγίας Παρασκευής, που υπογράφουμε το πιο κάτω κείμενο διαμαρτυρόμαστε προς το Δήμο Αγίας Παρασκευής και κάθε αρμόδιο φορέα για τον κυκλοφοριακό φόρτο που δέχεται ο δρόμος μας, μετά την κατασκευή της Αττικής Οδού και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που την ακολούθησαν.
Η κατάσταση σήμερα είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη με τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που περνούν καθημερινά από το δρόμο μας και συχνά με μεγάλη ταχύτητα.
Τα πεζοδρόμια είναι πρακτικά ανύπαρκτα και έτσι γονείς με μωρά στο καρότσι, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, εμποδιζόμενα άτομα και άτομα με αναπηρία αναγκάζονται να κινούνται στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
Πριν θρηνήσουμε θύματα προτείνουμε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε αν περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι.
Ως πρώτο μέτρο προτείνουμε τη μετατροπή της οδού Σικελιανού σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, με πρασιές και πεζοδρόμια που να επιτρέπουν στους πεζούς να κινηθούν με ασφάλεια και να αναγκάζουν τους οδηγούς να μειώνουν την ταχύτητά τους.

Ακολουθούν 118 υπογραφές κατοίκων της οδού Σικελιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: