Διακοπές!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η 28η Οκτωβρίου με τα μάτια των παιδιών


Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου (12-2), η "Παραμυθοκουζίνα" θα βρίσκεται ακόμη μια φορά στο χώρο Τέχνης Βήματα (Ηρακλειδών 54, Θησείο ~ Τ.Κ. 118 51 ~ τηλ: (210) 522 9339 - 698 010 0398 - info@texnisvimata.gr )

Αυτή τη φορά, τιμώντας και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα αφηγηθούμε μέσα από σύντομα κείμενα μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και θα φτιάξουμε ένα απολύτως ...αντιστασιακό παραμύθι, που θα το παίξουμε στην αυτοσχέδια σκηνή μας



Θεατρικό Παιχνίδι
Από τη μαγική μας αποθήκη φέρνουμε ρούχα, καπέλα, σπαθιά, μαγικά ραβδιά, μπέρτες κ.α. Φτιάχνουμε και παράλληλα παίζουμε το παραμύθι μας κάνοντας ένας είδος θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Όλοι μαζί θα παίξουμε το ρόλο του ηθοποιού, του σκηνοθέτη, του θεατρικού συγγραφέα αλλά και του θεατή. Οι τολμηροί γονείς μπορούν να υποδυθούν κι αυτοί ρόλους και να ξαναγίνουν για λίγο... παιδιά!

Όσοι  γονείς προτιμούν να απέχουν, μπορούν να απολαύσουν έναν αρωματικό καφέ -μόνοι τους!

ΥΓ. Σημειώνουμε πως η Παραμυθοκουζίνα -μετά από αυτή τη συνάντηση- θα ταξιδέψει πολυυυυυυυυυύ μακριά για λίγες μέρες και θα απουσιάσει δυο Σάββατα από το ραντεβού με τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: