Διακοπές!

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Αναβάλει την πρεμιέρα του ο Λαζόπουλος



"Μα 15 ετών παιδί; Δεν το χωράει ο νους" (από το Troktiko)

Μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA στον Αντώνη Σρόιτερ και είπε ότι την αυριανή του πρεμιέρα δεν θα την κάνει. Και αυτό είναι προς τιμήν του. Είναι πράγματι λαικό πένθος.

" Η δημοκρατία απαιτεί να αλλάξουν τρόπο και να απολογηθούν κατευθείαν και να γίνει άμεσα η δίκη. Μα 15 χρονών παιδί; Τι να του δείξεις; Σε σπούδασαν για να προστατεύσεις το 15χρονο παιδί και το σκοτώνεις; Δεν το χωράει ο νους.
Είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους δώσει χώρο να εκφράσουν τις απόψεις τους. Η βία φέρνει βία. Είναι βία που δημιουργήθηκε από την αστυνομία. Από έναν αστυνομικό. Δεν θα ξεπεράσουμε το βασικό γεγονός της δολοφονίας 15χρονου. Οι κάμερες βλέπουν από την πλευρά της εξουσίας Δεν είστε μαζί τους. Μην... μπείτε στην διαδικασία να λέτε τι υφίσταται ο κόσμος. Η οργή δεν θα σταματήσει εδώ. Να μην ηρεμήσουν. Να μην κάνουν υπακοή. Να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει."

troktiko:

Σε όλα έχει δίκιο. Εκτός από ένα. Δεν είναι το υποκατάστημα ή η επιχείρηση αλλά τα καταστήματα του απλού κόσμου που καταστρέφονται. Ο Λάκης αυτό δεν το καταλαβαίνει γιατί δεν έχει κόστος. Αν του έκαιγαν το θέατρο τι θα έλεγε; Λάθος έχει σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: