Διακοπές!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Προσοχή τι πληρώνετε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ενημέρωση από νομικούς που ασχολούνται με ζητήματα που αφορούν στο χαράτσι της ΔΕΗ:
ΣΟΣ! ΣΟΣ! ΣΟΣ!
ΕΠΕΙΓΟΝ
Φίλες και φίλοι βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα “αλητεία” της μνημονιακής εξουσίας η οποία μ’ένα παράνομο και τελείως εκβιαστικό τρόπο, στην “ζούλα”, προσπαθεί ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στους τελευταίους λογαριασμούς που μας ήρθανε.
Συγκεκριμένα με εντελώς αυθαίρετο και παράνομο τρόπο, στα “κρυφά” και προσπαθώντας να παραμερίσουν και να καταργήσουν τις δικαστικές απαγορεύσεις, αφού δεν μπορούν να κόψουν το ρεύμα λόγω μη καταβολής του χαρατσιού, με ένα ασυνάρτητο και όχι ενιαίο τρόπο, ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!!!!
Για να ΜΗ καταλαβαίνει δε ο κόσμος, το κάνουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. Έτσι στους τρέχοντες λογαριασμούς ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν αυτή η παρανομία έχει γίνει σ’όλους τους λογαριασμούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ή σε κάποιο μέρος μόνο.
ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ

1. ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ και
2. ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Η ΔΕΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Ήδη πολύ κόσμος έχει αρχίσει κατά μόνας να πηγαίνει στην ΔΕΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και να ζητάει εξηγήσεις και να διαμαρτύρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: