Διακοπές!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Το πρωί διαδήλωση, το βράδυ φαγοπότι!


...Το πρωί διαδήλωση...
Την Τετάρτη, 11 του μηνός, στις 10 π.μ., στο Πεδίον του Άρεως, στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69 και Αινιάνος 2), έχουν δώσει το δικό τους ραντεβού οι συμβασιούχοι έργου και ορισμένου χρόνου με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού τους.
Επίσης έχει αποφασιστεί επίδοση ψηφίσματος σ’ όλους τους αρμοδίους φορείς με τα αιτήματά τους:
* Καμία απόλυση, καμία επιδείνωση των εργασιακών τους σχέσεων.
* Μετατροπή των συμβάσεων έργου ή ορισμένου χρόνου σε σταθερές και μόνιμες θέσεις εργασίας με πλήρη δικαιώματα, δεδομένου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
* Άμεση ανανέωση όλων των συμβάσεων έργου και ορισμένου χρόνου, οι οποίες έληξαν ή πρόκειται να λήξουν στο προσεχές διάστημα, μέχρι την οριστική λύση του θέματος.

* Στα κοινά αιτήματα οι συμβασιούχοι από το ΙΔΕΚΕ και τα ΚΕΕ, που δίνουν το δικό τους ραντεβού στις 10 π.μ. στη γωνία Γκυιλφόρδου και Πατησίων, προσθέτουν και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Το κάλεσμα στην κινητοποίηση υπογράφουν οι παρακάτω σύλλογοι και ομάδες συμβασιούχων: OAEE, Σύλλογος Συμβασιούχων του Πανεπιστημίου Κρήτης, ΙΚΑ, Πανεπιστήμιο Αθηνών, IΔEKE, ΚΕΕ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΕΡΤ, ΕΛΤΑ, Ειδικοί Λογαριασμοί Υπουργείου Παιδείας, ΔΕΗ, Γ.Γ. Ενημέρωσης (πρώην υπουργείο Τύπου), Υπουργείο Εσωτερικών, Δήμος Αθηναίων (ΚΕΑ), Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθηναίων (ΟΝΑ), Διεύθυνση Αλλοδαπών, Γραφεία Παροχής Κοινωνικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, Ολυμπιακή, Τεχνικό Επιμελητήριο.

...Το βράδυ φαγοπότι...
Ο Προοδευτικός Σύλλογος "Τα Καστέλλια" διοργανώνει νέα συνάντηση των Καστελλιωτών και των φίλων του χωριού στο ουζερί Πόρτο Κάγιο (Γαρυττού 112- Αγία Παρασκευή) κοντά στο σταθμό του μετρό στο Χαλάνδρι.
Θα σας περιμένουμε λοιπόν στις 9 το βράδυ, με σπετζοφάι, μελιτζάνα με φέτα, κολοκυθοκεφτέδες, χοιρινό κρασάτο και άλλες νοστιμιές. Το κρασί είναι δωρεάν, οπότε μην έρθετε με αυτοκίνητο!

Πληροφορίες: 210 6390806/ 6003352, portoka@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: