Διακοπές!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Συνέδριο για γονείς bloggers: Σάββατο 20 Απριλίου (θα είμαι κι εγώ εκεί!)

Ψηφιακές γειτονιές: ένα διαδραστικό συνέδριο για γονείς bloggers!

Στις 20 Απριλίου 2013 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διαδραστικό συνέδριο για γονείς bloggers «Ψηφιακές γειτονιές». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα).

Προσκεκλημένοι σε αυτό το πρωτότυπο συνέδριο είναι:
  • Μαμάδες & Μπαμπάδες bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal).
  • Όλοι εκείνοι που η λέξη blog ασκεί μία μαγεία στο άκουσμά της. Εκείνοι που η λέξη blog δεν σημαίνει fast food ενημέρωση, αλλά έκφραση κι ελευθερία. Όλοι εκείνοι που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs μαμάδων και μπαμπάδων, για το δικό τους καθημερινό talk με φίλους στην δουλειά ή στο οικογενειακό τραπέζι.
Το event θα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που έχουν ιστορίες για να εμπνεύσουν και να δώσουν ελπίδα και θετική ενέργεια σε όλους τους γονείς. Μέσα από δημιουργικά workshops φωτογραφίας και τεχνικής blogging θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις βασικές αρχές του blogging ενώ μέσω της εμπειρίας του speed dating θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς  να μετατρέψετε το hobby σας σε δουλειά.

Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.

Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!

Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr

Να πω ότι το απόγευμα του Σαββάτου (18.15) θα έχω τη χαρά να συντονίσω ένα πάνελ με γονείς bloggers:
Ασπασία Κάντα
Γεωργία Λαμπριανίδη
Αγγέλα Ανθουλάκη
Χριστίνα Αποστολίδη
Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο

5 σχόλια:

4 seasons είπε...

Καλημέρα και χαίρω πολύ! Έχω την χαρά και την τιμή να βρίσκομαι στο πάνελ που θα συντονίσετε κι η αλήθεια είναι πως έχω τρομερό άγχος... γιατί άραγε;

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Καλημέρα σας! Χαίρομαι για την e-γνωριμία και θα χαρώ να σας γνωρίσω και από κοντά. Έχω και εγώ την τιμή να βρίσκομαι στο πάνελ που θα συντονίσετε. Θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο.

Ασπασία Κάντα

kostasst είπε...

Κι εγώ χαίρομαι καθώς βλέπω ότι έχουμε πολλά κοινά. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για άγχος. Θα είμαστε μια παρέα που κουβεντιάζει και μοιράζεται. Ελπίζω να βοηθήσω. Είναι πολύ τιμητικό για μένα να βρεθώ με όλους εσάς.

Christina Markoulaki είπε...

Καλή επιτυχία, Κώστα!

kostasst είπε...

Ευχαριστώ!