Διακοπές!

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Θα ζητήσουν συγγνώμη Mega, ΕΡΤ και λοιπές... δημοκρατικές δυνάμεις;

Όσοι βασιστήκατε για την πληροφόρησή σας σε ότι αφορά στα χθεσινά γεγονότα σε Mega ΕΡΤ κλπ, την πατήσατε! Για άλλη μια φορά έγινε ένα όργιο παραπληροφόρησης, όπως αποκαλύπτεται περίτρανα και από το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου. Οι "δημοσιογράφοι" λειτουργούν ως υπάλληλοι του Υπουργείου Προστασίας του Χρυσοχοϊδη...
Τα όσα ακούσαμε χθες ήταν απίστευτα. Παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, συνεπικουρούμενοι από μερικούς ανεγκέφαλους που θεωρούν επαναστατικό το να σπας βιτρίνες, αλλά και από άλλους που γνωρίζουμε καλά ότι ασκούν διατεταγμένη υπηρεσία, προσπάθησαν να κατασυκοφαντήσουν και αν δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας πριν από το σημερινό συλλαλητήριο (θα μιλήσει επιτέλους η ΕΣΗΕΑ για αυτούς τους άθλιους; Όμως θα πρέπει να ξεκινήσει από τον πρώην πρόεδρο της που μετέχει συχνά- πυκνά στις "δίκες" που κάνει το κανάλι του, καταδικάζοντας εκ των προτέρων...)
Στην ΕΡΤ δεν είδαν ούτε το "Ζητά" που πα΄τησε διαδηλωτή, ενώ θεώρησαν σίγουρο 100% ότι όποιος έχει άδεια μπουκάλια σε ράφι, τα ετοιμάζει για ...μολότοφ! Θα δουν πολλά τέτοια αντικείμενα στον κάδο ανακύκλωσης του σπιτιού μου... Μάλιστα για να γίνει η βόμβα ισχυρή προτιμώ τις συσκευασίες του 1,5 λίτρου (!!!) Μα είναι δημοσιογραφία αυτό;
Να δούμε τι θα πουν σήμερα. Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο θα βγει από τον ύπνο του για να επιβάλλει πρόστιμα;

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
*Ψήφισμα αρ. 284
-Μετά από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:
1ον/ Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες.
2ον/ Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.
3ον/ Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
4ον/ Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας.
5ον/ Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
6ον/ Η πράξη εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μια καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.
7ον/ Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.
8ον/ Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότι στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1/ Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2/ Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3/ Εισαγγελία Πειραιά
4/ ΜΜΕ

Τη στιγμή που ετοίμαζα για δημοσίευση το συγκεκριμένο post, μου ήρθε αυτή η είδηση που επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο τα όσα γράφω στον πρόλογο:
(Από το http://www.activemedia.gr/)
Χθές (6/12/2009), κατά τη διάρκεια της μαζικής διαδήλωσης στη μνήμη του δολοφονημένου 15χρονου Αλέξη, ένας “Γκοτζαμάνης” της Ελληνικής Αστυνομίας (Ομάδα Ζ, Δ κ.λπ) παρέσυρε με την υπηρεσιακή του μοτοσυκλέτα στην πλ. Συντάγματος και τραυμάτισε στο κεφάλι τη συνάδελφό μας ΕΛΛΗ ΖΙΩΤΗ -την ώρα που έκανε τη δουλειά της, καλύπτοντας δημοσιογραφικά τα γεγονότα.
Σήμερα, (7/12/2009), ένας άλλος συνάδελφος, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΤΟΣ πηγαίνοντας προς τα Προπύλαια όπου και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο, συνελήφθη, προπηλακίστηκε, απειλήθηκε και οδηγήθηκε για “εξακρίβωση” στο Τμήμα Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη (έτσι αυθαίρετα, γιατί το αποφάσισε ένας μπάτσος).
Οσες και όσοι αναρωτιέστε τί κάνει η ΕΣΗΕΑ για τους δημοσιογράφους που αντιμετωπίζουν την αστυνομική βία και αυθαιρεσία, η απάντηση είναι απλή: Ο “πρόεδρός” της εργάζεται πυρετωδώς για τις δημόσιες σχέσεις των μπάτσων και του εκάστοτε υπουργού Ασφάλειας και Ξυλοδαρμών των Πολιτών, μέσω του μεγάλου καναλιού και της εθνικής εφημερίδας από τα οποία και πληρώνεται για τις …ανεξάρτητες υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: