Διακοπές!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μαγειρεύω, φωτογραφίζω και κερδίζω!


Η YourGoods.gr, δίκτυο προβολής και αναζήτησης, έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο του 2010 τη χαρτογράφηση παραδοσιακών προϊόντων. Στόχος της είναι να αναδείξει μικρούς παραγωγούς και να προτείνει ιδιαίτερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Σε συνεργασία με αυτή τη δημιουργική ομάδα ανθρώπων πραγματοποιούμε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, με σκοπό την προώθηση της υγιεινής μαγειρικής για όλη την οικογένεια, με παραδοσιακά αγνά προϊόντα.
Εσείς θα πρέπει απλά να διαλέξετε μια συνταγή από το βιβλίο «20 σεφ, 11 μαμάδες κι εγώ» (εκδόσεις Κριτική), να τη μαγειρέψετε μαζί με τα παιδιά σας, να φωτογραφίσετε τη διαδικασία (μέχρι 4 φωτογραφίες ανά συνταγή) και να μας στείλετε ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες μέχρι τις 15 Ιανουαρίου (στη διεύθυνση info@yourgoods.gr).

Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο Ημερολόγιο ενός πατέρα
Θα γίνει επιλογή των καλύτερων φωτογραφιών και οι τρεις πρώτες θα κερδίσουν δώρα από παραγωγούς που συνεργάζονται με τη YourGoods.gr:

1. Από ένα μπουκάλι Λάδι Βιώσας από τα κτήματα της οικογένειας Τσαούση στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου (Χαλβάτσου) Μεσσηνίας (Νικολαΐδη - Τσαούση Σταυρούλα)


2. Μια σειρά από τα εκλεκτά βιολογικά προϊόντα ΑΡΟΤΟΣ Βιολογικά Προϊόντα (Κουλαουζίδης Παναγιώτης -Καταχάς, Κόλινδρος Πιερίας)


3. Από δύο συσκευασίες των 250γρ. Κατίκι Δομοκού, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΑΦΕΣ Γαλάνη και ΣΙΑ Ο.Ε., Φθιώτιδας)


4. Από τρία χειροποίητα φυσικά σαπούνια από την Pelion Natural Soap (Μαγνησίας)

1 σχόλιο:

kostasst είπε...

Ευχαριστώ για τη στήριξη!