Διακοπές!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία 118 κατοίκων της Αγίας Παρασκευής για δρόμο- καρμανιόλα

Σχεδόν το σύνολο των κατοίκων της οδού Σικελιανού έχουν υπογράψει το κείμενο που ακολουθεί. Ελπίζω ο δήμαρχος να μη μας γράψει στα παλιά του τα παπούτσια κατά την προσφιλή του τακτική και αυτή τη φορά να απαντήσει.
(Εδώ και 3 1/2 μήνες δεν έχει δώσει καμία απάντηση σε ό,τι αφορά στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. Σημειώνω ότι η πρόσβαση των παιδιών στο δρόμο -καρμανιόλα δεν εμποδίζεται από ...τίποτε. Οι γονείς πρέπει να έχουν τα μάτια τους "δεκατέσσερα")
Ακολουθεί το κείμενο των κατοίκων:

Διαμαρτυρία κατοίκων Οδού Σικελιανού

Εμείς οι κάτοικοι της οδού Σικελιανού, στον Παράδεισο Αγίας Παρασκευής, που υπογράφουμε το πιο κάτω κείμενο διαμαρτυρόμαστε προς το Δήμο Αγίας Παρασκευής και κάθε αρμόδιο φορέα για τον κυκλοφοριακό φόρτο που δέχεται ο δρόμος μας, μετά την κατασκευή της Αττικής Οδού και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που την ακολούθησαν.
Η κατάσταση σήμερα είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη με τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που περνούν καθημερινά από το δρόμο μας και συχνά με μεγάλη ταχύτητα.
Τα πεζοδρόμια είναι πρακτικά ανύπαρκτα και έτσι γονείς με μωρά στο καρότσι, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, εμποδιζόμενα άτομα και άτομα με αναπηρία αναγκάζονται να κινούνται στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
Πριν θρηνήσουμε θύματα προτείνουμε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε αν περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι.
Ως πρώτο μέτρο προτείνουμε τη μετατροπή της οδού Σικελιανού σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, με πρασιές και πεζοδρόμια που να επιτρέπουν στους πεζούς να κινηθούν με ασφάλεια και να αναγκάζουν τους οδηγούς να μειώνουν την ταχύτητά τους.

Ακολουθούν 118 υπογραφές κατοίκων της οδού Σικελιανού

Αυτές είναι οι πρώτες δυο σελίδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: