Διακοπές!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Βάφτιση ή γάμος; Κάνε μια ευχή!


Το έμαθα πρόσφατα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Το "Κάνε μια ευχή" (www.makeawish.gr)ανάμεσα στις άλλες του δραστηριότητες, αναλαμβάνει να φτιάξει προκλητήρια και μπομπονιέρες για γάμους και βαφτίσεις. Τα έσοδα χρησιμοποιούνται για καλό σκοπό. Αξίζει νομίζω η δική μας χαρά να δώσει χαρά και σε άλλους ανθρώπους, κι ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για παιδιά.

Διαβάζω:
"Είναι στ' αλήθεια πολύ όμορφο την ημέρα της χαράς σας, την ημέρα του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας, να έχετε την ευκαιρία να δώσετε χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη να πιστέψουν πως και τα δικά τους όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!
Μπορείτε να δημιουργήσετε προσκλήσεις και μπομπονιέρες, ακόμη και να προτείνετε στους καλεσμένους σας να κάνουν δωρεά αντί δώρου. Για κάθε δωρεά στέλνουμε ευχαριστήρια επιστολή στους καλεσμένους σας. Εναλλακτικά, μαζί με ή αντί για τις μπουμπουνιέρες μπορείτε να προσφέρετε ευχαριστήριο πάπυρο.
Εσείς επιλέγετε και οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο μαγικό τους εργαστήριο, ετοιμάζουν για σας χειροποίητες μπουμπουνιέρες ή τυλίγουν τους πάπυρους με κορδέλα!"

Τι είναι το Κάνε μια ευχή;
To Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες, απειλητικές για τη ζωή τους. To Kάνε-Mια-Eυχή ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την αρρώστια του. Μέσα από τη διαδικασία της ευχής, δημιουργούμε αλησμόνητες εμπειρίες για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους, με ένα σκοπό: να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν στη ζωή και να την ξανακερδίσουν! Όταν ένα παιδί δει την επιθυμία του να εκπληρώνεται, ξεχνά πως είναι άρρωστο, καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί και αντλεί δύναμη κι ελπίδα για να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή του

Πήρα τηλέφωνο και μια ευγενέστατη υπάλληλος μου είπε για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Δείγματα μπορέιτε να δείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης. Να μερικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια: