Διακοπές!

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Φιλανθρωπική συναυλία για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Παρουσιάζει ο Άρης Πορτοσάλτε!

Ευτυχώς που δεν απήργησαν χθες οι δημοσιογράφοι και έτσι είχαμε... πλήρη ενημέρωση. Ο Σκάι για να μην πληγεί ο Τουρισμός ξέχασε πως χθες έγινε μια μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας και ασχολήθηκε με θέματα που όντως απασχολούν τους Έλληνες, όπως η εγχείρηση τριτοκλασάτου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Επίσης κανείς δεν έμαθε για τις προληπτικές συλλήψεις (συνέλαβαν ακόμη και εκπροσώπους του Γαλλικού Κομμουνσιτκού Κόμματος, με τη διακαιολογία ότι περιφέρονταν στα Εξάρχεια! Τόλμησαν μάλιστα να σταθούν σε γωνία της οδού Μπουμπουλίνας...
Εν τω μεταξύ Καθημερινή και Σκάι που αγωνίζονται για τον Ελληνικό Τουρισμό (με τα φτερά της Ολυμπιακής του Βγενόπουλου θα οργανώσουν μια μεγάλη συναυλία για στήριξη του αναξιοπαθούντος ζεύγους Τόλη Άντζελας.

Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο Άρης Πορτοσάλτε με support τον Αλέξη Παπαχελά. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Δασκαλόπουλος θα μοιράσει γιαούρτια στο λαό, ενώ ο άρχοντας της Γκιώνας Οδυσσέας Κυριακόπουλος θα δεντροφυτεύσει τη Σταδίου μαζί με τη Μπιρμπίλη και εθελοντές ώστε να μη ξαναγίνουν ποτέ πορείες.
Η Σία Κοσιώνη και ο Πάσχος Μανδραβέλλης θα μας δείξουν νόμιμους τρόπους απαγόρευσης των απεργιών και των πορειών. Μήνυμα στην αναξιοπαθούσα Άνζελα θα στείλουν και τα νέα Playmate.
Το μοιρολόι της μέρας θα τραγουδήσει η υπουργός (παρα) Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου -Εθνικοκτηματογοπούλου...

Μετά την αντικατάσταση της κούκλας Άντζελας από αυτή την ασχημόφατσα το Νικητιάδη, έγιναν 47.000 ακυρώσεις αφίξεων ξένων τουριστών, με αποτέλεσμα ο Σκάι να καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους για να στηρίξουν την Άντζελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: