Διακοπές!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο Γιωργάκης στη Λαμία: Μέλη του ΠΑΣΟΚ τον προφύλαξαν από τις εκδηλώσεις αγάπης του λαού

Οι "δημοσιογράφοι" μας έδειξαν τι έγινε μέσα στην αίθουσα, αλλά όχι τι έγινε απέξω. Προφανώς δεν είδαν τίποτε, θαμπωμένοι από το τρίδυμο των Σοιαλιστών που είχαν μπροστά τους!

Επίσκεψη ΓΑΠ στη Λαμία- Τραμπουκισμοί ΠΑΣΟΚ
Από το Indymedia
Χτες επισκέφτηκε την πόλη ο ΓΑΠ συνοδεία της Μπατζελή τοπικής βουλευτή και υπουργού Γεωργίας. Η επιτροπή Λαμίας Ενάντια στα Μέτρα, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και φοιτητές επιχείρησαν παρέμβαση έξω από το κτηριο της Νομαρχίας όπου θα γινόταν η φιέστα με πανώ και συνθήματα. Στελεχη του ΠΑΣΟΚ, λίγα σε αριθμό μιας και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν αναταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους για θερμή υποδοχή του ΓΑΠ, επιτέθηκαν με βρισιές και σπρωξιές και με την ανοχή της αστυνομίας στους διαμαρτυρόμενους με σκοπό να σκίσουν πανο και να διαλύσουν τη συγκέντρωση.Παρόλη την απομόνωση των διαμρτυρόμενων σε ενα μικρο μέρος του δρόμου η επιμονή τους σε συνθήματα με ιδιαίτερο παλμό και ενταση επηρέασε τη φιεστα και την νωχελικότητα του κέντρου της πόλης
Παρακάτω βίντεο με τους τραμπουκισμούς:

Αφού είδατε το βίντεο, προσέξτε πως "είδε" το Βήμα τους τραμπουκισμούς, για να καταλάβετε πόσο αντικειμενική ενημέρωση παρέχει:
"Έξω από το κτήριο της νομαρχίας Φθιώτιδας, όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΟΚΕ, είχαν συγκεντρωθεί μέλη της "Επιτροπής Ενάντια στα Μέτρα", φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης, ενώ "ανταλλαγή συνθηματων" υπήρξε μεταξύ αυτών και μελών της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ".

Ανακοίνωση "Επιτροπής Λαμίας ενάντια στα μέτρα" για επίσκεψη Παπανδρέου και επίθεση στελεχών ΠΑΣΟΚ σε διαμαρτυρόμενους
Σχετικά με την επίθεση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με χυδαίους χαρακτηρισμούς και σπρωξίματα σε μέλη της επιτροπής, αριστερών οργανώσεων και φοιτητών που διαμαρτύρονταν για τα οικονομικά μέτρα κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη μας έχουμε να δηλώσουμε ότι, η προσπάθεια φίμωσης και ποινικοποίησης των αντιδράσεων και αντιστάσεων στην οικονομική κατοχή ΔΝΤ-Κομισιόν-τραπεζιτών και στα μέτρα που αυτή επιβάλλει δεν θα περάσει! [...]
Ο Ελληνικός λαός έχει παράδοση στην υπεράσπιση της Δημοκρατίας!
Και επειδή παρατηρείται η προσπάθεια να παρουσιαστεί το γεγονός ως αντιπαράθεση οπαδών δυο πολιτικών χώρων απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Λαμιώτες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης:
Επειδή όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας σε εργασία, αξιοπρεπή διαβίωση, υγεία, παιδεία, κοινωνικές και δημοκρατικές ελευθερίες!
Για να μην πληρώσουμε πάλι εμείς το μάρμαρο όταν οι ένοχοι κερδίζουν στις πλάτες μας!
Γιατί αν δεν αγωνιστούμε εμείς δεν θα αγωνιστεί κανένας για μας!
Όλοι-Όλες στην πανεργατική απεργία Πέμπτη 20 Μαϊου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: