Διακοπές!

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Μια καταπληκτική ταινία παιδιών της πρώτης δημοτικού!


Δείτε την εκπληκτική ταινία των μαθητών της Α' τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού. Σκεφτείτε πως αντιμετωπίζει η Πολιτεία εκπαιδευτικούς που έχουν δώσει τη ψυχή τους για την εκπαίδευση. Σκεφτείτε πως ενώ έχουμε τους χειρότερα αμειβόμενους δασκάλους, από αυτούς επέλεξε η Κυβέρνηση με την αγαστή συνεργασία της αχαρακτήριστης υπουργού Παιδείας να περικόψει από το υστέρημα τους! Την ίδια ώρα που η Διαμαντοπούλου δίνει 200.000 ευρώ για κουρτίνες, στερεί την επιβίωση στους δασκάλους των παιδιών μας.
Ακόμη όσι μιλάτε απαξιωτικά γενικά και αόριστα για το Δημόσιο Σχολείο, δείτε και την ιστοσελίδα του 5ου Δημοτικού (ελπίζουμε να επιβιώσει του σχεδίου Καλλικράτης)Σημείωση: Η ταινία πήρε πέρσι το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της στο "Κάμερα Ζιζάνιο"

1 σχόλιο:

Christina Markoulaki είπε...

Καταπληκτικό βίντεο, απίστευτα δημιουργικό! Και τι να πρωτοπώ για το μπλογκ του σχολείου αυτού όπου φαίνεται ότι όλα έχουν γίνει με μεγάλη φροντίδα και προσοχή... Τελικά κάτι τέτοιοι καθηγητές είναι η περίτρανη απόδειξη ότι μπορεί άνετα να γίνει καλή δουλειά στο δημόσιο σχολείο. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!