Διακοπές!

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Γιωργάκης πρόεδρος, ο δολοφόνος αντιπρόεδρος της "Σοσιαλιστικής" Διεθνούς!

Το έλαβα, το δημοσιεύω και το συνυπογράφω -χωρίς να ανήκω στο συγκεκριμένο σύλλογο. Νομίζω πως όλοι οι γονείς θα έπρεπε να κινητοποιηθούμε! Πρόκειται για το κείμενο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα.

Από το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου έμαθα και την εκπληκτική πληροφορία που εξηγεί τη βουβαμάρα του Γιωργάκη μας -αυτού που παριστάνει τον Πρωθυπουργό. Μας έχουν λοιπόν διαφημίσει πολύ ότι είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Ξέρετε όμως ποιός είναι αντιπρόεδρος;
Ο άνθρωπος που διέταξε τη δολοφονική επίθεση: Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ehud Barak!
Ο Γιωργάκης φέρνει κοντά τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς...

Ας αφήσουμε όμως τον κοιμισμένο Γιωργάκη και ας πάμε στο κείμενο των γονιών:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Τα ξημερώματα, ένοπλοι ισραηλινοί κομάντος με ελικόπτερα και φουσκωτά σκάφη επιτέθηκαν και κατέλαβαν τα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας», μεταξύ των οποίων και τα πλοία της ελληνικής αποστολής "Ελεύθερη Μεσόγειος" και "Σφενδόνη", που ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα για να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας και να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Η επίθεση των Ισραηλινών έγινε ενώ τα πλοία έπλεαν στα διεθνή χωρικά ύδατα. Οι επιβάτες και τα πληρώματα βρίσκονται υπό κράτηση και υπάρχουν πληροφορίες ήδη για 19 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Σήμερα, 65 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα των ισραηλιτών από τους ναζί, το κράτος του Ισραήλ στο ρόλο του θύτη, με ναζιστικές πρακτικές επιτίθεται και σκοτώνει άοπλους πολίτες που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και συμπαραστέκονται σε έναν λαό υπό γενοκτονία, με θύματα πρώτα απ’ όλα αθώα παιδιά.

Εμείς, ως γονείς που προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με ανθρωπιστικές αξίες και αγωνιζόμαστε για να ζήσουν σε έναν κόσμο με ειρήνη, ελευθερία, δικαιοσύνη και δημοκρατία, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για την ανεξαρτησία του, για τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας και για μιά ζωή με ελευθερία και αξιοπρέπεια σε ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.
Καταγγέλλουμε το Ισραήλ για τα εγκλήματα που κατά συρροή διαπράττει σε βάρος ενός ολόκληρου λαού και εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να του συμπαρασταθεί.

Σημειώνουμε επίσης ότι, την ίδια στιγμή που δημοκρατικοί άνθρωποι από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, προσπαθούσαν να φτάσουν στην Γάζα μεταφέροντας την ανθρωπιστική βοήθεια (αναπηρικά καρότσια, φάρμακα, τρόφιμα, βιβλία, τετράδια κλπ), οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είχαν κοινά στρατιωτικά γυμνάσια στο Αιγαίο, με στρατιωτική αποστολή των σιωνιστών.

Είναι ντροπή για την κυβέρνηση και είναι απαράδεκτο για τον έλληνα πρωθυπουργό να βρίσκεται επικεφαλής ως Πρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», με αντιπρόεδρο τον εντολέα των δολοφονικών πειρατικών επεμβάσεων, τον υπουργό άμυνας του Ισραήλ.

Υπογραμμίζουμε ακόμα και καταγγέλλουμε την συστηματική και ιδιότυπη αφωνία της κατά τα άλλα λαλίστατης ελληνικής κυβέρνησης, μπροστά στα εγκλήματα των σιωνιστών δολοφόνων.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση:

Να καταγγείλει τη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και να απαιτήσει την δίκη του Ισραηλινού Κράτους από τη διεθνή δικαιοσύνη.

Να προστατέψει έστω και τώρα, τους συμπολίτες μας από την Ισραηλινή βία και να ενεργήσει άμεσα για την απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.

Να καταδικάσει έμπρακτα την εγκληματική ενέργεια του Ισραήλ ακυρώνοντας άμεσα τις συμφωνίες για στρατιωτική συνεργασία.

Να κλείσει την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και να διακόψει κάθε σχέση με το κράτος – τρομοκράτη.



Ο πρόεδρος Γιάννης Αδριανός Η γραμματέας Μυρτώ-Ζωή Κακούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: