Διακοπές!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο Γιωργάκης στα χνάρια της Τζούλιας!


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ Ο Γιώργος (καλλιτεχνικό G.A.P.) (για το καλό της Ελλάδας)ετοιμάζεται για Διεθνή καριέρα- Παρτενέρ του ο "Άνθρωπος του Μόχθου" (δεν θα φαίνεται το πρόσωπό του)
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ !!!!!

Οι πληροφορίες από το www.in.gr

DVD με τον Γ.Παπανδρέου;
Τον πρωθυπουργό επιστρατεύει ο ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας


ΑΠΕ


Ένα dvd του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΠΑ πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Κυριακή.
Το ξεχωριστό με το συγκεκριμένο dvd είναι ότι θα συμμετάσχει κατά πάσα πιθανότητα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

«Του ζητήσαμε να συμμετάσχει, απεδέχθηκε την πρόσκληση και περιμένουμε», επιβεβαιώνει στο «Βήμα» ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Ν.Κανελλόπουλος.

Το dvd παραγωγής ΕΡΤ και υπουργείου Τουρισμού είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί στον ΕΟΤ την προσεχή Κυριακή, συνεπώς, αν όντως συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός, θα πρέπει τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν το Σάββατο.

Το πώς θα συμμετάσχει ο κ. Παπανδρέου δεν έγινε ακόμη γνωστό, αφού από τον ΕΟΤ αφήνουν να διαρρεύσει μόνο ότι υπάρχει συνεργασία του γραφείου του Πρωθυπουργού με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
«Ο πρωθυπουργός έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ευρώπη και Αμερική, συνεπώς η συμβολή του στο DVD θα είναι καθοριστική» είπε ο πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τουριστικά την οικονομική κρίση και να καθησυχάσει τους τουρίστες, επισημαίνοντας ότι ύστερα από όσα συνέβησαν η ομαλότητα και η ηρεμία επανήλθαν στη χώρα και συνεπώς οι τουρίστες μπορούν να έχουν ήρεμες διακοπές στην Ελλάδα.

Από την προσεχή Δευτέρα, πάντως, το dvd με την παρουσία ή όχι του πρωθυπουργού, θα προωθηθεί σε όλες τις ελληνικές πρεσβείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: