Διακοπές!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Η ... οικονομική διάσταση τις εισβολής στην ΕΡΤ

Ντροπή δεν υπάρχει... Και καλά η διοίκηση της ΕΡΤ που διορίστηκε από την Κυβέρνηση των δωσιλόγων του ΔΝΤ. Οι "δημοσιογράφοι" προπαγανδιστές που χρυσοπληρώνονται από τον ελληνικό λαό, λίγη ντροπή δεν έχουν; Με τα χρυσοφόρα συμβόλαια τους κοιτάζουν αφ υψηλού την "πλέμπα" των εκπαιδευτικών. Δεν αφήνουν ούτε χαραμάδα σε δελτάι και εκπομπές να ακουστεί η άποψη των εργαζομένων. Μόνη λύση η κατάληψη. Για να ακούστει και μια άλλη φωνή για λίγα λεπτά της ώρας...


11 χρόνια δουλειάς χρειάζεται ένας καθηγητής για να πάρει όσα παίρνει η κυρία Χούκλη σε ένα χρόνο. Η προπαγάνδα είναι σημαντικότερη αξία από την Παιδεία...
Σύμφωνα με τις λίστες γαι τις αμοιβές στελεχών της ΕΡΤ, που ουδέποτε διαψεύστηκαν:
Η κυρία Χούκλη, της οποίας το δελτίο διέκοψαν έπαιρνε 218.796 ευρώ (!)
Ο κύριος Ιώαννης Πολίτης που επιδίδεται σε μια απίστευτη προπαγάνδα και είχε καλεσμένη για μονόλογο τηνυπουργό (παρά) Παιδείας έπαιρνε από την αμαρτωλή ΝΔ που τον έβαλε στην ΕΡΤ 72.000 ευρώ ως δημοσιογράφος και 64.800 για τη διεύθυνση ενημερωτικών εκπομπών (σύνολο 136.800 ευρώ)
Καταλαβαίνετε πως τους είναι ακτανότηα τα αιτήματα και τα προβλήματα των εργαζομένων. Ακόμη και με μια γενναία μείωση των αποδοχών τους οι ίδιοι παραμένουν πάμπλουτοι, ενώ εισπράττουν χιλιάδες ακόμη ευρώ από παράλληλες εργασίες (π.χ. στο Βήμα FM ως "Μαρία η Άτακτη" και "Πολίτης ο Απολίτιστος")

Η αμοιβή των Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών αγγίζει το ...αστρονομικό ποσό των 7 ευρώ!
Για να φτάσει ένας καθηγητής τις αμοιβές της κυρίας Χούκλη θα πρέπει, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, να δουλεύει επί τρία χρόνια σε 24ωρη βάση κάθε μέρα!
Ένας μόνιμος εκπαιδευτικός θα χρειαστεί να δουλέψει 11 χρόνια για να φτάσει τις αμοιβές της κυρίας Χούκλη και 7 χρόνια για αν αγγίξει τις αμοιβές του κυρίου Πολίτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: